Ο Γουέμπ ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ – «Το γκολ του Κούνια δεν έπρεπε να μετρήσει» Ημερομηνία:
Σήμερα 18/5/2026, 21:00 - Εμφανίσεις: 14
Ο διαιτητής του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ, Μίκαελ Σάλισμπερι τα έκανε… θάλασσα το μεσημέρι της Κυριακής στο Ολντ Τράφορντ και η σκανδαλώδης απόφασή του, να μετρήσει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, έγινε βασικό θέμα συζήτησης στο Μεγάλο Νησί.
Ήταν μια απόφαση που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα και υποχρέωσε τη Νότιγχαμ σε εκτός έδρας ήττα με 3-2, με τις αντιδράσεις βέβαια να είναι μεγάλες καθώς καταργήθηκαν βασικοί κανόνες του ποδοσφαίρου.
Ο Σάλισμπερι έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού καθώς δεν καταλόγισε το πεντακάθαρο χέρι του Εμπουεμό, πριν ο τελευταίος μεταβιβάσει την μπάλα στον Κούνια, για να σκοράρει ο Βραζιλιάνος επιθετικός (2-1).googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ήταν έντονες καθώς η παράβαση ήταν ξεκάθαρη αλλά ο Άγγλος ρέφερι έδειξε σέντρα, ακόμα κι όταν είδε πολλές φορές την φάση έπειτα από την παρέμβαση του Μάθιου Ντόναχιου ο οποίος ήταν στο VAR.
Howard Webb has contacted Nottingham Forest to confirm it was an error not to rule out Manchester United’s ‘handball’ goal on Sunday.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Matheus Cunha’s goal to put United 2-1 up was given despite a handball by Bryan Mbeumo in the build-up, which saw him control the ball between… pic.twitter.com/lvbly1QeWo — The Athletic | Football (@TheAthleticFC) May 18, 2026 Το αδιανόητο λάθος του Σάλισμπερι σχολιάστηκε έντονα στον αγγλικό Τύπο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους φιλάθλους πολλών ομάδων ν’ απορούν για τον λόγο που δεν ακυρώθηκε το συγκεκριμένο γκολ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα αναφέρουν με σημερινά τους ρεπορτάζ, πως το συγκεκριμένο μεγάλο λάθος του Άγγλου ρέφερι, έγινε θέμα μεγάλης συζήτησης και στα ανώτατα κλιμάκια της αγγλικής διαιτησίας.
Και δεν θα ήταν δυνατόν να είναι τα πράγματα διαφο...